Аквариуми

Пускане и обслужване на външни филтри за аквариуми

Пускане и обслужване на външни филтри за аквариуми

Как правилно да пуснем външен филтър за аквариум и как да се грижим за него?

Филтрирането на водата в аквариума е изключително важно за здравето на водните обитатели в него. Филтърът премахва не само физическите, но и химическите замърсители

Прочети още...

Гмурнете се със нас ...

Видове аквариуми

...Във вълшебният подводен свят на аквариумите. Всеки аквариум , независимо голям или малък притежава свой специфичен чар. Фантастично богатство от цветове и видове, впечатляващо разнообразие от форми на живот и различни навици.

Прочети още...

Оборудване на аквариума

Оборудване на аквариума

Винаги съществува план преди всеки строеж! Как да станете аквариумен дизайнер - в тази глава ще намерите необходимата ви информация за дъното, оборудването, растенията, водата и разбира се как да оборудвате аквариума си.

Важно: Вашата мисъл и внимание не трябва да бъде изцяло насочена към това какъв ще бъде външният вид на аквариума, а към това по какъв начин рибките Ви биха се чувствали по - добре.

Прочети още...

Грижи за здравето на рибките

Предпазете вашите рибки от заболявания, вместо да ги лекувате! Много от болестите се лекуват трудно. Някои са нелечими. Други оставят трайни последствия върху организма на рибата. Най-правилно е да насочим усилията си в предпазване от проблемите, за да имаме здрави и красиви обитатели на нашите аквариуми.

Прочети още...

В промоция

За нас

Зоомагазин ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово предлага разнообразни храни и аксесоари за домашните ви любимци.

Работно време: от 9:00 до 19:00
(066) 86 00 17
      0877 129 220
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Габрово,5300, Отец Паисий 15
     (Централен Общински Пазар)

ArtStorm design studio

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.