За нас

Медицинска и диагностична апаратура

Ветеринарна клиника Зооветмаркет разполага с професионална апаратура за диагностика и лечение на домашни любимци: апарат за почистване на зъбен камък с ултразвук, центрофуга за лабораторно изследване на кръвна плазма, микроскоп за лабораторни биологични анализи, пациентен монитор, биохимичен анализатор за бързи изследвания на кръв, хематологичен анализатор за бързо снемане на пълна кръвна картина, електрокоагулатор/електронож, апарат за безкръвно рязане и електрокоагулация на кръвоносни съдове, ветеринарен ехограф, електронна везна за точно определяне теглото на вашия любимец, скенер за импланти/микрочипове, ветеринарен отоскоп, апарат за ушна диагностика.

Ветеринарна амбулатория

Ветеринарна амбулатория ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово работи от 2007г. Разширена и цялостно обновена през месец март 2009 г. получава статут "Ветеринарна амбулатория - I категория. Според законовата наредба това дава право да се извършват редица операции, като ортопедична, коремна и други видове хирургия. Тя разполага с удобна приемна, кабинет за манипулации, диагностика, ваксинации и отделна операционна зала. Амбулаторията е оборудвана със съвременна медицинска и диагностична апаратура, позволяваща бързо и точно поставяне на диагноза и лечение, операции и родилна помощ. Извършват се още стоматологични услуги с модерен ултразвуков скалер. Също така амбулаторията предлага разкрасяване на вашите домашни любимци (подстригване, изрязване на нокти, почистване на уши и др.)

При нас може да получите професионална помощ и съвет. В лечебната дейност използваме съвременни лекарствени средства. В профилактичните програми работим с ваксините на MERIAL, INTERVET, PFIZER и др. При нас можете да направите общ клиникодиагностичен преглед на вашия любимец, специализиран ехографски преглед, ваксиниране и обезпаразитяване. Разполагаме с модерен апарат за ултразвукува диагностика. При нас също така се имплантират електронни идентификационни чипове, както и тяхното разчитане. Амбулаторията разполага с богата гама от профилактични и лечебни храни.

Можете да получите повече информация за дейността на ветеринарна амбулатория ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово, както и да се свържете с нас веднага чрез фейсбук страницата на амбулаторията.

Онлайн магазин "ЗООВЕТМАРКЕТ"

Онлайн магазин "ЗООВЕТМАРКЕТ"  е интернет магазин за продукти за домашни любимци. Здравето на вашите питомци зависи от качеството на тези продукти, затова ние предлагаме храни и аксесоари на утвърдени световни и родни производители.

Всичко за вашите домашни любимци

Онлайн магазин "ЗООВЕТМАРКЕТ" предлага голям избор от сухи храни, паучове и консерви за кучета, котки и други животни. Можете да изберете различни аксесоари, козметика, играчки, лекарства и всичко друго, което е необходимо за да отглеждате спокойно вашият любимец.

Нашите предимства

Интернет зоомагазинът предлага богат асортимент продукти на световноизвестни производители, но също и на нови компании, които неотдавна са излезли на пазара, но вече са се доказали. Работим на този пазар повече от 15 г. и имаме богат опит и в офлайн продажбите.

Удобно пазаруване

Онлайн магазин "ЗООВЕТМАРКЕТ" не изисква регистрация за да пазарувате, но разбира се, ако се регистрирате, вие получавате някои удобства. Пазаруването с нас е лесно, а надяваме се и приятно. Поръчките се доставят в рамките на 1-2 работни дни.

Вашият избор е важен за нас

Ние ценим вашето доверие, затова се стараем да радваме постоянните си потребители с бонуси и подаръци. За нас е важен вашият избор, както и избора на вашите любимци, затова работим непрекъснато за подобряване на обслужването. Ако имате въпроси, свържете се с нас на тел. 066 86 00 17 или по e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и нашите служители ще ви предоставят изчерпателна информация за интересуващия ви продукт.

Още статии ...

В промоция

За нас

Зоомагазин ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово предлага разнообразни храни и аксесоари за домашните ви любимци.

Работно време: от 9:00 до 19:00
(066) 86 00 17
      0877 129 220
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Габрово,5300, Отец Паисий 15
     (Централен Общински Пазар)

ArtStorm design studio

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.