Ветеринарна амбулатория

Ветеринарна амбулатория ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово работи от 2007г. Разширена и цялостно обновена през месец март 2009 г. получава статут "Ветеринарна амбулатория - I категория. Според законовата наредба това дава право да се извършват редица операции, като ортопедична, коремна и други видове хирургия. Тя разполага с удобна приемна, кабинет за манипулации, диагностика, ваксинации и отделна операционна зала. Амбулаторията е оборудвана със съвременна медицинска и диагностична апаратура, позволяваща бързо и точно поставяне на диагноза и лечение, операции и родилна помощ. Извършват се още стоматологични услуги с модерен ултразвуков скалер. Също така амбулаторията предлага разкрасяване на вашите домашни любимци (подстригване, изрязване на нокти, почистване на уши и др.)

При нас може да получите професионална помощ и съвет. В лечебната дейност използваме съвременни лекарствени средства. В профилактичните програми работим с ваксините на MERIAL, INTERVET, PFIZER и др. При нас можете да направите общ клиникодиагностичен преглед на вашия любимец, специализиран ехографски преглед, ваксиниране и обезпаразитяване. Разполагаме с модерен апарат за ултразвукува диагностика. При нас също така се имплантират електронни идентификационни чипове, както и тяхното разчитане. Амбулаторията разполага с богата гама от профилактични и лечебни храни.

Можете да получите повече информация за дейността на ветеринарна амбулатория ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово, както и да се свържете с нас веднага чрез фейсбук страницата на амбулаторията.

В промоция

За нас

Зоомагазин ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово предлага разнообразни храни и аксесоари за домашните ви любимци.

Работно време: от 9:00 до 19:00
(066) 86 00 17
      0877 129 220
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Габрово,5300, Отец Паисий 15
     (Централен Общински Пазар)

ArtStorm design studio