Ветеринарна амбулатория

Ветеринарна амбулатория ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово работи от 2007г. Разширена и цялостно обновена през месец март 2009 г. получава статут "Ветеринарна амбулатория - I категория. Според законовата наредба това дава право да се извършват редица операции, като ортопедична, коремна и други видове хирургия. Тя разполага с удобна приемна, кабинет за манипулации, диагностика, ваксинации и отделна операционна зала. Амбулаторията е оборудвана със съвременна медицинска и диагностична апаратура, позволяваща бързо и точно поставяне на диагноза и лечение, операции и родилна помощ. Извършват се още стоматологични услуги с модерен ултразвуков скалер. Също така амбулаторията предлага разкрасяване на вашите домашни любимци (подстригване, изрязване на нокти, почистване на уши и др.)

При нас може да получите професионална помощ и съвет. В лечебната дейност използваме съвременни лекарствени средства. В профилактичните програми работим с ваксините на MERIAL, INTERVET, PFIZER и др. При нас можете да направите общ клиникодиагностичен преглед на вашия любимец, специализиран ехографски преглед, ваксиниране и обезпаразитяване. Разполагаме с модерен апарат за ултразвукува диагностика. При нас също така се имплантират електронни идентификационни чипове, както и тяхното разчитане. Амбулаторията разполага с богата гама от профилактични и лечебни храни.

Можете да получите повече информация за дейността на ветеринарна амбулатория ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово, както и да се свържете с нас веднага чрез фейсбук страницата на амбулаторията.

В промоция

За нас

Зоомагазин ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово предлага разнообразни храни и аксесоари за домашните ви любимци.

Работно време: от 9:00 до 19:00
(066) 86 00 17
      0877 129 220
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Габрово,5300, Отец Паисий 15
     (Централен Общински Пазар)

ArtStorm design studio

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.