Рекламации и връщане на СТОКА:
 

1. Всички предлагани от нас Стоки са чисто нови и имат гаранция от производителя, дистрибутора или вносителя, ако на тази стока се дава гаранция.

2. Магазинът не поема отговорност за повреди, възникнали от неправилна употреба на стоката, употреба несъответстваща на инструкциите означени на етикетите, особено при неспазването на изискванията на производителя за съхраняването, предназначението и срока на годност на закупените Стоки

3. Ако Купувачът намери физически дефекти на Стоката или несъвместимост на стоките с договора, тогава може:

- да получи обслужване по гаранцията директно от гаранта (производител, дистрибутор, вносител), ако на Стоката е била дадена гаранция

- да подаде рекламация в Магазина за несъответствие на Стоката с договора (Закон от 27 юли 2002 г. относно специалните условия на потребителската продажба и измененията на Гражданския кодекс)

4. При приемане на пратката с поръчаната стока, трябва да се провери състоянието и съдържанието й в присъствието на куриера. В случай на дефект или несъответствие на Стоката с поръчката, които могат да се забележат при получаването, Куриерът приготвя така наречен „протокол за повреди“. Купувачът е длъжен да изпрати копие на "протокол за повреди" заедно с рекламацията, подадена в магазина. Рекламации по отношение на физически дефекти на Стоката или несъответствие с договора може да се подават от тук или в писмена форма на адрес: гр.Габрово, ул. Отец Паисий №15 , както и на място в нашия магазин.

5. Рекламации се обработват в срок от 14 дни след уведомeнието. Преди да се разгледа рекламация подадена от Купувача, Магазинът ще се консултира с производителя, дистрибутора или вносителя. В случай на установени дефекти на Стоката, молим, след като се свържете с нас по телефона или чрез електронна поща, пратете ни повредената Стока на адреса за кореспонденция.

6. Оплаквания, дължащи се на различията между външния вид на продукта на уебсайта и реалния вид на продадените Стоки, причинени например от индивидуални особености на дисплея на Купувача, не се разглеждат.

7. Ако поправката или подмяната с нова стока са невъзможни или изискват прекомерни разходи съгласно с написаното по-горе, или ако магазинът не успее да изпълни искането за определения период от време, или ако поправката или подмяната предизвикват неудобство на Купувача, Купувачът има право да изисква намаление на цената или да се откаже от договора; не може да се откаже от договора, ако несъответствието на стоката с договора е незначително.

8. Магазинът отговаря за несъответствието на потребителски стоки с договора, само ако несъответствието е доказано в рамките на две години от датата на получаване на Стоките от Купувача.

9. Магазинът не отговаря за дефекти на продуктите, които са резултат от неправилна употреба от страна на Купувача, включително тяхното използване след изтичане на срока на годност, посочен върху продукта.

10. Купувачът, като потребител има право да се откаже от договора за продажба, сключен с Магазина в рамките на 7 дни от датата на получаване на Стоките, без да заявява причина, като направи подходящо заявление в писмена форма. За да спазите срока е необходимо да изпратите заявление преди изтичането му. Към заявлението за отказване трябва да се добави копие от документ, потвърждаващ датата на получаване на Стоката, както и копие на документ, потвърждаващ покупката. В заявлението за отказване Купувачът е длъжен да посочи банкова сметка, по която трябва да бъде възстановена сумата, платена за закупените стоки. Купувачът е длъжен да върне получените стоки в магазина в неизменена форма, освен ако промяната е била наложителна. Връщането на стоки в неизменена форма е за сметка на Купувача. Възстановяването на парите, платени за стоките се извършва по банкова сметка, определена от Купувача в срок от 7 дни от датата на доставката на Стоката до офиса на Магазина.

11. Безплатните контейнери за храна, както и другите безплатни подаръци не са предмет на рекламация.

12. Ние не приемаме пратки с върната Стока, изпратени до нас с наложен платеж.

В промоция

Последни коментари

Кучета >> Camon Clipper Kit Машинка за подстригване
Еленко Павлов, 21.03.2018
Баща ми има машинка от тази марка и я ползва вече осма година. Доволен е. Затова реших и аз дакупя такава за моите две кучета.
Котки >> Brit care Monty за котки, живеещи на закрито 2кг
Димитринка, 21.03.2018
Търсех нов вкус за моята котка и се радвам, че открих тази храна. харесва я и нямаме проблеми с нея
Кучета >> Brit care Grain free Puppy 3кг
Гергана Йотова, 21.03.2018
Благодаря ви за бързата доставка. Храната е много добра. Със сигурност ще ви посетя пак.

За нас

Зоомагазин ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово предлага разнообразни храни и аксесоари за домашните ви любимци.

Работно време: от 9:00 до 19:00
(066) 86 00 17
      0877 129 220
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Габрово,5300, Отец Паисий 15
     (Централен Общински Пазар)

ArtStorm design studio