0 кошница

Cat Chow

Cat Chow

Фирмата Purina е в служба на домашните любимци и техните стопани вече повече от 80 години. Продуктите от серията Purina Cat Chow са подложени на непрекъснат качествен контрол и научни изследвания и са оптимално съобразени с хранителните и енергийните потребности на Вашата котка.

Cat Chow е суха храна за котки със специална формула, която действа профилактично в три направления подпомага здравословното състояние на пикочопроводите, зъбите и козината. Четирите вкусови вариации предлагат разнообразен хранителен режим за подрастващи и пораснали котки.

Сухата храна Cat Chow съдържа Naturium - специфична комбинация фибри от природни източници, както и естествен пребиотик за поддържане на здрава храносмилателна система. Превръщайки Cat Chow в пълноценна комбинация от храни, за да има твоята котка един невероятен живот.

Комбинацията от паучове и суха храна Cat Chow дава на твоята котка пълноценно хранене и апетитен микс, за да задоволи естествените й нужди. Нашите сухи храни са богати на пиле и пуйка и са източници на протеини специално подбрани по своето качество.

Пълноценна храна формулирана с качествен протеин и естествени съставки.

 
Cat Chow Adult Special Care Sterilised

Cat Chow Adult Special Care Sterilised

110.60лв
Купи
Cat Chow Sterilised за кастрирани котки

Cat Chow Sterilised за кастрирани котки

0.99лв
Купи
 
 
Цените обозначени с ** са в промоция.
Ако продукт има повече типове или разфасовки в промоция, то в червената звезда показваме максималния процент отстъпка.
 
Loading...