0 0.00лв
 
0 0.00лв
Neoterica

Neoterica

Neoterica GmbH е компания за изследвания и развитие, разработваща иновативни продукти за домашни любимци:

  • противопаразитни средства
  • витамини, лакомства и хранителни добавки
  • средства за грижа, хигиена и корекция на поведението
  • лекарства за животни

Научната лаборатория се намира в град Есен, бизнес център на Германия. Компанията е основана през 2010 г. с цел да използва най-новите научни постижения за справяне с предизвикателствата за осигуряване на здравето на домашните любимци.

Разработените от компанията препарати успяха да спечелят широка популярност както сред ветеринарните лекари, така и сред собствениците на домашни любимци.

Neoterica обръща голямо внимание на безопасността на продуктите за здравето на животните. Всяка серия от лекарствен продукт се подлага на многостепенен контрол на качеството в производството през целия жизнен цикъл на лекарството: от разработването на лекарствената формула, нейното изследване и завършвайки с пускането в масово производство.

За цялостна оценка на безопасността на лекарството служителите на компанията извършват сложни експерименти, насочени към идентифициране на възможния отрицателен ефект на лекарството върху всички системи на тялото на животното.

При стартиране на производството на лекарство се проверяват всички активни фармацевтични съставки и помощни вещества, които фирмата получава от проверени и одобрени доставчици. Пробите се изпитват в съответствие с утвърдените изисквания и спецификации в лаборатории на отдели по качество.

Следи се за спазването на законовите изисквания и актуалното регистрационно досие за всеки вид лекарство поотделно.

Всяка партида от произведеното лекарство отговаря на международните стандарти за качество GMP.

Компанията продължава да наблюдава лекарството в следрегистрационния период след пускането на продукта на пазара, като реагира своевременно на потребителски оплаквания и претенции.

 
 
 
Цените обозначени с ** са в промоция.
Ако продукт има повече типове или разфасовки в промоция, то в червената звезда показваме максималния процент отстъпка.
 
Loading...