0 0.00лв
 
0 0.00лв

Условия за ползване

Добре дошли в нашия онлайн зоомагазин ЗООВЕТМАРКЕТ!

Ние предлагаме само качествени продукти на доказани марки на достъпни цени - и всички артикули са налични!

Моля прочетете внимателно условията. Използването на този уеб сайт означава, че вие ги приемате и сте съгласни с тях. Тези условия обвързват всички потребители. 4lapi.net си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.

 

1. Договор за покупно-продажба

Преминаването през процеса на поръчка на 4lapi.net има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор. Детайлите за вашата поръчка се съхраняват електронно и са достъпни от менюто „Магазин/Моите поръчки", видимо на екрана ви след като сте се регистрирали. Вие получавате и всички детайли по вашата поръчка на имейл адреса, който сте ни оставили.

 

2. Право на отказ и връщане на стоката

Като клиент, който ценим, и според условията на чл. 55 от ЗЗП вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 дни от получаване на доставката, в случай, че стоките не са използвани, целостта на опаковката не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена.

При получаване на пратката, моля проверете съответствието на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка.

При връщането на стоките договорът за покупко-продажба се прекратява и вие ще получите парите си обратно, след като върнатите стоки бъдат получени. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по връщането на стоката се поемат от вас.

 

3. Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП, ние ви предоставяме свободно следната информация:

  • Име и адрес на собственика: ЗООВЕТМАРКЕТ ООД, гр. Габрово 5300, ул. „Отец Паисий" 15
  • Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт.
  • Показаната цена е в лева и включва ДДС.
  • Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цените на стоките и начините на доставка можете да видите в секцията „Доставка".
  • Ние не налагаме допълнителна стойност при използване на предоставените средства за комуникация с нас.
  • Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал.1 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).

 

4. Ограничение на отговорността

4lapi.net и нашите доставчици и трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само щети от пропуснати ползи и други, произтекли от употребата или невъзможността за употреба на този сайт. Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да обогатят преживяването ви по време на пазаруване. Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. 4lapi.net не може да поема отговорност за неточна информация.

 

5. Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица

Препратките към други сайтове са единствено и само за ваше удобство. 4lapi.net не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание.

 

6. Ценова политика

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. 4lapi.net има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

 

7. Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, използвани в този сайт са търговски марки и са защитени от авторското право, като са притежание на собствениците си.

 

8. Плащания

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж при получаването на стоката.

 

9. Поверителност

Скъпи клиенти, ние ценим вашето доверие и се стараем да направим вашето пазаруване приятно и сигурно. Моля, запознайте се с нашата политика на поверителност.

 

Каква информация събираме и как я използваме?

Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви и да ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или при абониране за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции.

Използвайки нашия онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност.

Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

 

 
 
Loading...