0 0.00лв
 
0 0.00лв

Ветеринарна амбулатория

Ветеринарна амбулатория и аптека ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово работи от 2007г. Разширена и цялостно обновена през месец март 2009 г. получава статут "Ветеринарна амбулатория - I категория. Според законовата наредба това дава право да се извършват редица операции, като ортопедична, коремна и други видове хирургия. Тя разполага с удобна приемна, кабинет за манипулации, ваксинации, обособена стая за лабораторни изследвания и отделна операционна зала. Амбулаторията е оборудвана със съвременна медицинска и диагностична апаратура, позволяваща бързо и точно поставяне на диагноза и лечение, операции и родилна помощ. Извършват се още стоматологични услуги с модерен ултразвуков скалер. Също така амбулаторията предлага разкрасяване на вашите домашни любимци (подстригване, изрязване на нокти, почистване на уши и др.)

При нас може да получите професионална помощ и съвет. В лечебната дейност използваме съвременни лекарствени средства. В профилактичните програми работим с ваксините на BOEHRINGER INGELHEIM, INTERVET, VIRBAC, BIOVETA и др. При нас можете да направите общ клиникодиагностичен преглед на вашия любимец, специализиран ехографски преглед, ваксиниране и обезпаразитяване . Разполагаме с модерен апарат за ултразвукува диагностика. При нас също така се имплантират електронни идентификационни чипове, както и тяхното разчитане. Амбулаторията разполага с богата гама от профилактични и лечебни храни.

Можете да получите повече информация за дейността на ветеринарна амбулатория ЗООВЕТМАРКЕТ Габрово, както и да се свържете с нас веднага чрез фейсбук страницата на амбулаторията.

 
 
Loading...